2007-10-05

Udda på frukostmackan



Vi har en trevlig tradition på fredagarna här på jobb nämligen fredagsfrukost. En rejäl frukost med kaffe, te, frukostbullar*, ägg och massor utav pålägg.

Idag var det en nyanställds tur att vara värd för frukosten och han slog till på stort med en viltmeny; hjortkorv, vildsvinspastrami, rökt älgkött, vildsvinsleverkorv och en del annat gott.

Det mest udda var dock tillbehöret till leverkorven nämligen "Snapphaneskott", inlagda, färska granskott som faktiskt smakade riktigt spännande.
Sötsyrligt med lite, lite kådsmak.
Godare än vad jag kunnat tänka mig på förhand.


*Ja, i Skåne kallar vi frukostbröd för bullar, har hört att det är annorlunda på andra ställen i vårt avlånga rike.

Etiketter:

1 Comments:

Blogger vildtass said...

I småland kallas det "fredagsfralla".

16:56  

Skicka en kommentar

<< Home